aguneszuRecent works

Recent bookmarks

 1. Public Bookmark 1

  Tags
  Summary

  Reita türelmes ember - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy tizenhét éven át kivárt, míg Uruha rá nem jött, hogy szereti, most pedig a létező legboldogabb párkapcsolatban élnek. Azonban egy szerencsétlen balesetet követően a Sors próbatétel elé állítja kapcsolatukat, és hamarosan kiderül majd, hogy Reita türelme is véges.

  HIATUS

  Language:
  Magyar
  Words:
  26,220
  Chapters:
  18/?
  Comments:
  22
  Kudos:
  14
  Bookmarks:
  1
  Hits:
  160

  06 Mar 2019

 2. Public Bookmark 4

  Tags
  Summary

  Vajon hogyan alakult volna Harry Potter élete, ha azon a végzetes éjszakán nem az ikertestvérét kiáltják ki a Fiúnak, Aki Túlélte? Egy olyan erővel, amiről nem tud, és egy ősi próféciával a háta mögött, gyakorlatilag Perselus Piton neveli őt. Mennyit képes változni ez a gyermek váratlanul jött gondviselőjének irányítása alatt, és milyen irányban befolyásolja Harry annak a férfinak az életét, aki úgy gondolja magáról, hogy utálja az egész világot?
  XxDesertRosexX: Family Bonds c. írásának fordítása a szerző engedélyével.

  Language:
  Magyar
  Words:
  156,330
  Chapters:
  42/?
  Comments:
  2
  Kudos:
  27
  Bookmarks:
  4
  Hits:
  1605

  08 Nov 2018

 3. Public Bookmark 1

  Tags
  Summary

  „Nagyon rossz alvó volt világ életében, mióta pedig dolgozni kezdett a cégnél, gyakorlatilag képtelen volt álomba szenderülni, és ha mégis, az is csak rövid, féléber álom volt, mely nem nyújtott valódi pihenést. Már-már ott tartott, hogy altatót kezd szedni, de arra sem volt ideje, hogy elmenjen az orvoshoz receptet kérni, így hát nekiállt az interneten házi praktikák után kutakodni. Az első néhány, klisékkel és nevetséges tanácsokkal teli blogbejegyzés után aztán a legváratlanabb helyen talált rá a megoldásra: a legjobb barátja, aki egy szennylapnál dolgozott, megosztotta az egyik, ASMR videósokról szóló cikkét a Facebook oldalán. (...)

  Nagyon hamar az esti rituáléja részévé váltak a videók, még új fülhallgatót is vett, hogy jobb minőségben élvezhesse a megnyugtató hangokat, és minden éjjel úgy aludt, mint a tej - gyógyszer, nyugtató tea, alkohol vagy drogok nélkül. És bár továbbra sem volt ideje három-öt óra alvásnál többre, ezek a röpke órák legalább tényleg pihentetővé váltak számára.

  Azután egyik este rábukkant Reitára, és többé már senki más videóira nem is volt kíváncsi."

  Language:
  Magyar
  Words:
  4,589
  Chapters:
  4/7
  Comments:
  28
  Kudos:
  11
  Bookmarks:
  1
  Hits:
  98

  30 Aug 2018

 4. Public Bookmark 1

  Tags
  Summary

  Rövidke, erotikus jeleneteket is tartalmazó, egymáshoz csak lazán kapcsolódó szösszenetek beépített rendőrökről/ügynökökről.

  Language:
  Magyar
  Words:
  5,078
  Chapters:
  17/17
  Comments:
  4
  Kudos:
  11
  Bookmarks:
  1
  Hits:
  134

  27 May 2018

 5. Public Bookmark 1

  Tags
  Summary

  „Eddig azt hitte, a korcsolyázás pont olyan, mint a biciklizés: soha nem lehet elfelejteni. Nagy tévedés volt, úgy tűnt, neki sikerült elfelejtenie, hogyan tudja megtartani egyensúlyát a vékony, éles pengéken."

  Series
  Language:
  Magyar
  Words:
  668
  Chapters:
  1/1
  Comments:
  6
  Kudos:
  6
  Bookmarks:
  1
  Hits:
  50

  27 Dec 2017