AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:20:00 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Feedback Fest 2018

Internationella dagen för verk av fans är nästan här! Vi inleder festligheterna tidigt med Feedback Fest, ett av våra planerade event!

Hur fungerar det?

I och med att du läser det här vet vi redan att du älskar verk av fans, så låt oss gå in på detaljerna!

Lämna en kommentar här och rekommendera minst tre verk av fans. Säg något om varför du älskar dem och varför andra bör ta del av dem. Du kan också länka till en rekommendation du gjort någon annanstans, taggad med #IFDFest. Kom ihåg att fan-gemenskaper, nyhetsbrev, arkiv och andra resurser också är verk av fans, så det finns massor av möjligheter.

Men det är inte allt! Vi kommer att lotta ut ett pris var till fyra slumpvist utvalda deltagare. Priserna är:

  1. Ett exemplar av den limiterade utgåvan av Ghosts of Albion-antologin Initiation, signerad av författarna Amber Benson och Christopher Golden (nr 569 av 750 exemplar)
  2. Exemplar av Buffy the Vampire Slayer, den tecknade serien, vol 1-4
  3. Brazen, av Penelope Bagieu
  4. The Prince and the Dressmaker, av Jen Wang

Tack till First Second Books och Akasha, som donerat priserna. Dessa priser kommer att skickas ut internationellt, så alla kan delta. För att vara med i utlottningen, gör din rekommendationskommentar senast 16 februari och ange “YES” (Ja), så vi vet att du vill vara med. För alla er som tar del av rekommendationerna, glöm inte att lämna kommentarer, likes (gilla), kudos och annan uppmuntran till verkens skapare. Sprid kärleken!


OTW är den icke vinstdrivande organisation som står bakom ett flertal projekt, inklusive AO3, Fanlore, Öppna Dörrar, TWC och OTWs Juridiska Rådgivning. Vi är en organisation som drivs av fans, finansieras enbart genom gåvor och bemannas helt av volontärer. Lär dig mer om oss på OTWs webbplats. För mer information om vårt team av översättarvolontärer, som har översatt detta inlägg, kolla in sidan för Översättning.