AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:52 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Festivalul de Feedback 2018

Ziua Internațională a Lucrărilor Fanilor este aproape aici! Începem să sărbătorim din timp cu Festivalul de Feedback, unul dintre evenimentele planificate de noi!

Cum funcționează?

Știm ca iubești lucrările fanilor, doar citești acest post! Așa că fii mai specific.

Lasă un comentariu aici prin care recomanzi cel puțin trei lucrări, și spune-ne de ce iubești aceste lucrări și de ce crezi ca oamenii ar trebui să le dea o șansă. Poți de asemenea lăsa un link către o postare cu recomandări publicată pe o altă platformă cu tag-ul #IFDFest.
Reține că și comunitățile de fani, newsletter-ul, arhivele și alte resurse sunt lucrări ale fanilor, deci ai o mulțime de posibilități.

Chiar mai mult! Vom oferi câte un premiu la 4 participanți selectați aleatoriu . Aceste premii sunt:

  1. O copie ediție limitată a antologiei Ghosts of Albion Initiation cu autografele co-autorilor Amber Benson și Christopher Golden (#569 din 750 de copii)
  2. Copii ale seriei de benzi desenate Buffy the Vampire Slayer, edițiile #1-4
  3. Brazen, de Penelope Bagieu
  4. The Prince and the Dressmaker, de Jen Wang

MulțumimFirst Second Books și Akasha pentru donarea premiilor. Aceste premii vor fi livrate internațional, așa că toată lumea poate participa. Pentru a fi eligibili, lăsați comentariul/postarea cu recomandări până pe 16 Februarie și includeți un “YES” ca să știm să vă includem. Pentru toți cei ce vor accesa lucrările recomandate, nu uitați să lăsați comentarii, like-uri, kudos sau alte forme de apreciere pentru creatori, ajutând să împrăștiați entuziasmul!


OTW este o organizație non-profit, părinte a multiple proiecte, precum AO3, Fanlore, Open Doors (Uși Deschise), TWC și Asistență Legală OTW. Suntem o organizație condusă de fani, susținută în întregime prin donații, al cărui personal este alcătuit din voluntari. Aflați mai multe despre noi pe site-ul OTW. Pentru mai multe informații despre echipa noastră de translatori voluntari, care au tradus această postare, accesați pagina de Traduceri.