AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:41 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Feedback-fest 2018

Internasjonal dag for fanverk er snart her! Vi kjører i gang feiringene tidlig med Feedback-fest, et av våre planlagte arrangementer!

Hvordan fungerer det?

Vi vet du er glad i fanverk; det er derfor du er her og leser dette! Så la oss gå inn på detaljene.

Legg igjen en kommentar her hvor du anbefaler minst tre fanverk, og sier noe om hvorfor du liker disse verkene og synes andre også bør sjekke dem ut. Du kan også linke til et innlegg du har laget et annet sted hvor du anbefaler minst tre verk og tagge det med #IFDFest. Husk at fan-samfunn, -nyhetsbrev, -arkiver og andre kilder også er fanverk, så det er mange muligheter.

Men det er mer! Vi kommer også til å gi ut en premie til 4 tilfeldig utvalgte deltakere. Disse premiene er:

  1. Et eksemplar av antologien “Ghosts of Albion: Initiation” fra et begrenset opplag signert av medforfatterne Amber Benson og Christopher Golden (#569 av 750 eksemplarer)
  2. Eksemplarer av Buffy the Vampire Slayer, utgave #1-4
  3. “Brazen”, av Penelope Bagieu
  4. “The Prince and the Dressmaker”, av Jen Wang

Takk til First Second Books og Akasha for å ha donert premiene. Disse premiene kan sendes internasjonalt slik at alle kan delta. For å være kvalifisert til å få en premie, skriv en kommentar eller lag et innlegg hvor du anbefaler tre verk og inkluder et “YES” (JA) så vi vet at vi skal inkludere deg. Og til alle som sjekker ut et anbefalt fanverk, ikke glem å legg igjen kommentarer, likerklikk, kudos eller annen kjærlighet til fan-skaperne for å hjelpe til med å spre gleden!


OTW er den ideelle foreldreorganisasjonen for flere prosjekter, blant annet AO3, Fanlore, Åpne Dører, Transformative verk og kulturer, og OTW Juridisk rådgivning. OTW er ledet av fans, fullstendig understøttet av donorer, og bemannet av frivillige. Finn ut mer om oss på OTW sin hjemmeside. Dersom du ønsker å lære mer om våre frivillige oversettere som oversatte dette innlegget, besøk Oversettelsessiden.