AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:31 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Feedback Fest 2018

Mindjárt itt aNemzetközi Rajongói Munkák Napja! Az idei első tervezett programunk a Feedback Fest (Visszajelzés Fesztivál).

Hogy működik?

Tudjuk, hogy szereted a rajongói munkákat, különben nem olvasnád ezt! Tehát a részletek.

Hagyj itt egy kommentet, melyben legalább három rajongói munkát ajánlasz. Írd le azt is, miért szereted őket és miért gondolod, hogy mások is lecsekkolhatnák. Saját, máshol közzétett ajánló listádat is belinkelheted a #IFDFest kulcsszó hozzáadásával. Ne feledkezz meg a rajongói közösségekről, a hírlevelekről, az archívumokról és más forrásokról sem, ezek is rengeteg lehetőséget rejtenek.

De még mindig nincs vége! Összesen 4 díjat fogunk kisorsolni egy-egy véletlenszerűen választott résztvevőnek. Ezek a díjak pedig:

  1. Egy példány a Ghosts of Albion antológia limitált kiadásából, az Initiationból, Amber Benson és Christopher Golden társszerők által dedikálva (a 569. számú a 750 példányból)
  2. A Buffy, the Vampire Slayer (Buffy a vámpírok réme) képregénysorozat 1-4. kötete
  3. Penelope Bagieu Brazenje
  4. The Prince and the Dressmaker Jen Wangtól

Köszönjük a First Second Booksnak és Akashanak a díjak felajánlását. A nyereményeket bárhová elküldjük, szóval mindenki részt vehet a játékban. Hogy bekerülj a sorsolásba, tedd közzé az ajánló kommentedet/bejegyzésedet február 16-áig, és fűzz hozzá egy “YES”-t, hogy tudjuk, veled is számoljunk. És ne feledjétek, ha felkeresitek az ajánlott munkákat, hagyjatok alattuk kommenteket, likeokat, kudosokat, fejezzéktek ki az alkotók felé a szereteteket, terjesszétek az örömöt és a lelkesedést!


Az OTW számos projekt non-profit anyaszervezete, köztük az AO3-nak, a Fanlore-nak, az Open Doorsnak, a TWC-nek és az OTW Jogi Képviseletének. Rajongók által működtetett, kizárólag adományokból fenntartott szervezet vagyunk, munkatársaink mind önkéntesek. Tudj meg többet rólunk az OTW honlapján! Önkéntes fordítói csapatunkról, akik ezt a posztot is fordították, többet is megtudhatsz a a Fordítás oldalán.