AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:18 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Palautepippalot 2018

Kansainvälinen faniteosten päivä lähestyy! Aloitamme juhlat ajoissa ensimmäisellä suunnittelemallamme tapahtumalla, palautepippaloilla.

Kuinka se toimii

Tiedämme sinun rakastavan faniteoksia, siksihän luet tätä! Kerro siis lisää.

Jätä kommentti, jossa suosittelet vähintään kolmea faniteosta ja kerrot, miksi rakastat niitä ja miksi muidenkin pitäisi tutustua niihin. Voit myös linkittää suosituksia, jotka olet julkaissut muualla avainsanan #IFDFest kanssa. Muista, että myös faniyhteisöt, uutiskirjeet, arkistot ja muut resurssit ovat fanien tekemiä, joten sinulla on paljon vaihtoehtoja.

Eikä tässä vielä kaikki! Arvomme neljälle osallistujalle jonkin seuraavista palkinnoista:

  1. Ghosts of Albion -antologian teoksen Initiation rajoitettu painos tekijöiden Amber Bensonin ja Christopher Goldenin signeeraamana (569. kappale 750:stä numeroidusta teoksesta)
  2. Buffy the Vampire Slayer -sarjakuvan numerot #1-4
  3. Brazen, kirjoittanut Penelope Bagieu
  4. The Prince and the Dressmaker, kirjoittanut Jen Wang

Kiitämme First Second Booksia ja Akashaa palkintojen lahjoittamisesta. Toimitamme palkinnot kaikkialle maailmaan, joten kaikki voivat osallistua. Osallistu arvontaan jättämällä suosituksesi kommenttina tai linkittämällä suosituspostauksesi helmikuun 16. päivään mennessä. Liitä mukaan sana “YES”, jotta tiedämme, että haluat osallistua.

Vielä teille, jotka tutustutte muiden suosittelemiin faniteoksiin: älkää unohtako levittää riemua kommentoimalla, tykkäämällä, hihkuttamalla ja muuten rakastamalla faniteosten tekijöitä.


OTW on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka projekteihin kuuluvat AO3, Fanlore, Open Doors, TWC ja Legal Advocacy. Olemme fanien pyörittämä, täysin lahjoitusten varassa toimiva vapaaehtoisorganisaatio. Lisätietoja OTW:n toiminnasta. Tämän uutispostauksen käänsivät OTW:n vapaaehtoiset kääntäjät. Jos haluat lukea lisää työstämme, käy tutustumassa Käännös-toimikunnan osioon transformativeworks.org-sivustolla.