AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:11 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Feedback Fest 2018

Internationale Fanwerken Dag is bijna hier! We trappen de festiviteiten af met Feedback Fest, een van onze geplande evenementen!

Hoe werkt het?

We weten dat je dol bent op fanwerken, dat is waarom je hier bent om dit te lezen. Dus vertel ons alles.

Plaats hier een opmerking met tenminste drie aan te raden fanwerken en zeg iets over waarom je zo dol bent op deze werken en denkt dat anderen ze een kans zouden moeten geven. Je kan ook linken naar een rec post die je ergens anders gemaakt hebt en getagd hebt met #IFDFest. Vergeet niet dat fan gemeenschappen, nieuwsbrieven, archieven en andere bronnen ook fanwerken kunnen zijn, dus er zijn een hoop mogelijkheden.

Maar er is meer! We zullen een prijs aanbieden aan 4 willekeurig gekozen deelnemers. Deze prijzen zijn:

  1. Een exemplaar van de limited edition Ghosts of Albion anthologie Initiation gesigneerd door co-auteurs Amber Benson en Christopher Golden (#569 van 750 exemplaren)
  2. Exemplaren van de Buffy the Vampire Slayer stripboeken serie, uitgave #1-4
  3. Brazen, door Penelope Bagieu
  4. The Prince and the Dressmaker, door Jen Wang

Dank aan First Second Books en Akasha voor het doneren van de prijzen. Deze prijzen zullen internationaal verstuurd worden zodat iedereen mee kan doen. Om kans te maken moet je je rec opmerking/post plaatsen voor 16 februari en een “YES” hierin hebben staan zodat we weten dat je mee wil doen. En aan iedereen die de aangeraden fanwerken bezoekt, vergeet niet opmerkingen, likes, kudos en andere liefde aan de fan makers te geven om de juich te verspreiden!


De OTW is de overkoepelende non-profit organisatie van meerdere projecten, waaronder AO3, Fanlore, Open Deuren, TWC en OTW Juridische Bijstand. We zijn een door fans beheerde, volledig door donaties gefinancierde vrijwilligersorganisatie. Ga voor meer informatie over ons naar de OTW website. Om meer te weten te komen over ons team of de vrijwillige vertalers, kan je terecht bij de Vertalingspagina.