AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:08 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Feedback-fest 2018

International Fanworks Day nærmer sig! Vi starter festen før tid med Feedback-fest, en af vores planlagte begivenheder!

Hvordan fungerer det?

Vi ved, I elsker fanværker, det er derfor, I læser det her! Så vær specifik.

Efterlad en kommentar her, hvor du anbefaler mindst tre fanværker og siger lidt om, hvorfor du elsker disse værker, og hvorfor du synes, andre skal tjekke dem ud. Du kan også linke til anbefalinger, du har lagt ud et andet sted og tagget med #IFDFest. Husk at fanfællesskaber, nyhedsbreve, arkiver og andre ressourcer også er fanværker, så der er masser af muligheder.

Men der er mere! Vi giver én præmie til 4 tilfældigt udvalgte deltagere. Præmierne er:

  1. Et limited edition-eksemplar af Ghosts of Albion-antologien Initiation signeret af forfatterne Amber Benson og Christopher Golden (#569 af 750 eksemplarer)
  2. Eksemplarer af Buffy the Vampire Slayer-tegneserien, nummer 1-4
  3. Brazen af Penelope Bagieu
  4. The Prince and the Dressmaker af Jen Wang

Tak til First Second Books og Akasha for at donere præmierne. Disse præmier sendes internationalt, så alle kan deltage. For at have mulighed for at vinde en præmie skal du lave din kommentar/dit indlæg senest d. 16. februar og inkludere et "JA" i indlægget, så vi ved, at vi skal inkludere dig. Og til alle, der tjekker anbefalingerne ud: Glem ikke at efterlade kommentarer, likes, kudos og anden kærlighed til skaberne for at hjælpe med at sprede glæden!


OTW er nonprofit forældreorganisationen for flere projekter, heriblandt AO3, Fanlore, Åbne Døre, TWC og OTW Juridisk Rådgivning. Vi er drevet af fans, udelukkende finansieret af donationer og drevet af frivillige. Lær mere om os på OTW’s hjemmeside. Vil du vide mere om vores hold af frivillige oversættere, som har oversat dette indlæg, kan du tjekke Oversættelsessiden.