AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-13 11:19:02 -0500
Original:
Welcome to Feedback Fest 2018
Tags:

Festival de Comentaris 2018

El Dia Internacional de les Obres de Fans s’apropa! Comencem les celebracions anticipadament amb el Festival de Comentaris, un dels nostres esdeveniments planificats!

Com funciona?

Sabem que t’encanten les obres de fans, és per això estàs aquí llegint això. Així que especifica.

Deixa un comentari aquí recomanant almenys tres obres de fans, i digues quelcom sobre la raó per la qual t’agraden aquestes obres i penses que d’altres haurien de mirar-les. També pots enllaçar a una entrada de recomanacions que hagis penjat en algun altre lloc i etiquetat amb #IFDFest. Recorda que les comunitats de fans, butlletins informatius, arxius i altres recursos també són obres de fans així que hi ha un munt de possibilitats.

Però hi ha més! Oferirem un premi a 4 participants escollits aleatòriament. Els premis són:

  1. Una còpia de l’edició limitada de l’antologia de Ghosts of Albion Initiation signada pels coautors Amber Benson i Christopher Golden (#569 de 750 còpies)
  2. Còpies de la sèrie de còmics de Buffy the Vampire Slayer, números 1-4
  3. Brazen, de Penelope Bagieu
  4. The Prince and the Dressmaker, de Jen Wang

Gràcies a First Second Books i a l’Akasha per donar els premis. Aquests premis seran enviats internacionalment per tal que tothom pugui participar. Per ser elegible per guanyar fes el teu comentari/entrada de recomanació abans del 16 de febrer i inclou un “YES” (Sí) per ser inclòs/a. I per a tots aquells mirant les obres de fans recomanades, no us oblideu de deixar comentaris, m’agrada, kudos i d’altres formes d’afecte als creadors/es fans per ajudar a estendre l’emoció!


L'OTW és l’organització sense ànim de lucre que desenvolupa i manté projectes com l'AO3, Fanlore, Projecte de Portes Obertes, TWC i l'Advocació Jurídica de l'OTW. Som una organització gestionada per fans, totalment finançada per donatius, i amb una plantilla de voluntaris/es. Per saber més sobre nosaltres visita el lloc web de l'OTW. Per aprendre més sobre el nostre equip de traductors/es voluntaris/es, que han traduït aquesta entrada, visita la pàgina de Traducció.