AO3 News

Post Header

Published:
2018-02-06 12:12:04 -0500
Original:
Open Doors Celebrates the Completion of 11 Archive Imports in 2016!
Tags:

Tavaly nem készítettünk összegzést, de úgy éreztük ezek az archívumok is megérdemlik az említést.

Az Open Doors (Nyitott Ajtók) örömmel jelenti tizenegy archívum teljes importálást 2016-ban, ami több mint 17 000 munkát jelent. Reméljük, találtok majd régi és új kedvenceket az alábbi kollekciók között.


Wolf and Hound

Befejezve: 2016. február

A Wolf and Hound egy Harry Potter rajongói munkák archívum volt, Sirius Black és Remus Lipin párosára koncentrálva. Kb. 2003-ban alapították.

A munkák erre találhatók: Wolf and Hound AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az Archive of Our Own – AO3-ra (A Mi Archívumunk) keressétek fel a Wolf and Hound bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Wolf and Hound Fanlore oldalt.

Innocent Lies

Befejezve: 2016. február

Az Innocent Lies a WesleyFanfiction.org (lásd lejjebb) egy RPF aloldala volt az Alexis Denisof-fal kapcsolatos rajongói munkáknak. Versaphile alapította 2005. körül.

A munkák erre találhatók: Innocent Lies AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel az Innocent Lies bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel az Innocent Lies Fanlore oldalt.

Hornblowerfic.com

Befejezve: 2016. március

Homblowerfic.com egy Horatio Homblower fan fiction archívum volt. Versaphile alapította 2004-ben.

A munkák erre találhatók: Hornblowerfic AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Hornblowerfic bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Hornblowerfic Fanlore oldalt.

Wesleyfanfiction.Net

Befejezve: 2016. június

A WesleyFanfiction.net a Buffy the Vampire Slayer (Buffy, a vámpírok réme) és az Angel egyik szereplőjére, Wesley Wyndam-Pryce-ra koncentráló rajongói munkák archívuma volt. 2003-ban alapították.

A munkák erre találhatók: WesleyFanfiction AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a WesleyFanfiction bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a WesleyFanfiction Fanlore oldalt.

The Prydonian

Befejezve: 2016. június

A Prydonian egy, a Doktor és a Mester kapcsolatára koncentráló, Doctor Who (Ki vagy, doki?) fan fiction archívum volt. Versaphile alapította 2008-ban.

A munkák erre találhatók: Prydonian AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Prydonian bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Prydonian Fanlore oldalt.

Human Nature

Befejezve: 2016. június

A Human Nature egy Doctor Who (Ki vagy, Doki?) RPF rajongói munkák archívuma volt. Versaphile alapította 2009-ben.

A munkák erre találhatók: Human Nature AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Human Nature bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Human Nature Fanlore oldalt.

Monaboyd Archive

Befejezve: 2016. augusztus

A Monaboyd Archive egy, Dominic Monaghan (Merry) és Billy Boyd (Pippin) kapcsolatára koncentráló, LotR (A Gyűrűk Ura) fan fiction archívum volt. Shirasade alapította 2003-ban.

 

A munkák erre találhatók: Monaboyd Archive AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Monaboyd Archive bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Monaboyd Archive Fanlore oldalt.

Warp 5 Complex

Befejezve: 2016. szeptember

Warp 5 Complex egy Star Trek: Enterprise fan fiction archívum volt. 2002-ben alapították.

 

A munkák erre találhatók: Warp 5 Complex AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Warp 5 Complex bejelentés posztot. Ha többet szeretétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Warp 5 Complex Fanlore oldalt.

Dave & Ken's Diner

Befejezve: 2016. október

Dave & Ken’s Diner a Starsky és Hutch slash párosára fokuszáló Starsky & Hutch (Starsky és Hutch) archívum volt. 2010-ben alapították.

A munkák erre találhatók: Dave & Ken's Diner AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Dave & Ken's Diner bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Dave & Ken's Diner Fanlore oldalt.

Sinful Desire

Befejezve: 2016. november

Sinful Desire egy Supernatural (Odaát) slash fanfiction archívum volt, Wincest és J2 párosra koncentrálva. 2006-ban alapították.

A munkák erre találhatók: Sinful Desire AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Sinful Desire bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Sinful Desire Fanlore oldalt.

Ink Stained Fingers

Befejezve: 2016. december

Ink Stained Fingers egy Harry Potter fan fiction és fanart archívum volt, slash és femslash munkáknak dedikálva. 2001-ben alapították. Abban az időben, mikor sok más archívum korlátozta a korhatáros tartalmat, az Ink Stained Fingers minden korlátozást mellőző slash archívumként lett létrehozva és fenntartva.

A munkák erre találhatók: Ink Stained Fingers AO3 kollekció. További információért az archívumról és a költözéséről az AO3-ra keressétek fel a Ink Stained Fingers bejelentés posztot. Ha többet szeretnétek tudni az archívumról vagy meg szeretnétek osztani pár sztorit, keressétek fel a Ink Stained Fingers Fanlore oldalt.


Hatalmas KÖSZÖNET az összes archívistának és önkéntesnek, akik lehetővé tették ezeket az importálásokat!

Az OTW számos projekt non-profit anyaszervezete, köztük az AO3-nak, a Fanlore-nak, az Open Doorsnak, a TWC-nek és az OTW Jogi Képviseletének. Rajongók által működtetett, kizárólag adományokból fenntartott szervezet vagyunk, munkatársaink mind önkéntesek. Tudj meg többet rólunk az OTW honlapján! Önkéntes fordítói csapatunkról, akik ezt a posztot is fordították, többet is megtudhatsz a a Fordítás oldalán.