AO3 News

Post Header

Published:
2018-01-02 20:34:11 -0500
Original:
Happy holidays from the Archive of Our Own!
Tags:

Ahogy ki így, ki úgy készül a 2017-es év búcsúztatására, szeretnénk megköszönni felhasználóinknak a türelmet és támogató hozzászólásokat, amiket a leállások, spam problémák és rázós infrastrukturális fejlesztések kezelése alatt kaptunk. Sokat elértünk abból, amit terveztünk idén, és sokat adtunk hozzá a jövő évi teendőkhöz. Köszönjük, hogy velünk tartottatok!

Mint tudjátok, le kellett tiltanunk a meglévő felhasználók által kiküldött meghívókat (spammerek visszaélése miatt), és a várólistáról kiküldött meghívók számát is csökkentenünk kellett (ugyanazon okból). Ennek eredményeként voltak, akiknek többet kellett várniuk az Archive of Our Own - AO3 (A Mi Archívumunk) fiókjuk létrehozására, mint azt szerettük volna. Ezért az ünnepek alkalmából 1 megosztható meghívót adunk minden meglévő fióknak ami:

  • jelenleg nem rendelkezik meghívóval,
  • idősebb fél évnél és
  • legalább 10 hozzászólást hagyott vagy legalább egy munkát posztolt.

(Sajnáljuk, de biztosra kellett mennünk hogy nem spammereknek adunk véletlenül meghívókat, hogy a további spammer barátaikat meghívhassák, ezért vannak a megkötések.)

Tekintsétek meg GYIK gyűjteményünket (számos nyelven elérhető) további információért arról, hogyan kell meghívást küldeni. Elküldheted emailben a meghívó kódját, vagy másold ki azt, hogy más platformokon is megoszthasd. Ebben az esetben a GYIK tartalmaz további információkat arról, hogy hogyan használj meghívót egy fiók létrehozására.

Boldog ajándékozást!