AO3 News

Post Header

Published:
2017-12-28 11:17:11 -0500
Original:
Happy holidays from the Archive of Our Own!
Tags:

Pe măsură ce toată lumea se pregătește să sărbătorească într-un fel sau altul sfârșitul anului 2017, ne-am dori să le mulțumim utilizatorilor noștri pentru răbdare și pentru comentariile încurajatoare primite atunci când navigam împreună perioade de nefuncționare, probleme spam și actualizări de infrastructură cu peripeții. Am atins multe din țelurile pe care ni le-am propus pentru anul acesta și am adăugat multe altele listei de făcut pentru anul viitor. Mulțumim că ne-ai rămas alături!

După cum s-ar putea să știi, a trebuit să dezactivăm cererile pentru invitații pentru utilizatorii existenți (datorită abuzului din partea spamerilor) și să micșorăm numărul de invitații pe care le trimitem automat din lista de așteptare (din același motiv). Ca rezultat, lumea a trebuit să aștepte mai mult decât ne-ar plăcea pentru a-și crea un cont pe Archive of Our Own – AO3 (Arhiva Noastră). Astfel, de sărbători, oferim o invitație distribuibilă fiecărui cont existent care:

  • în prezent nu deține nicio invitație,
  • este mai vechi de jumătate de an și
  • a publicat cel putin 10 comentarii, sau a postat cel puțin o lucrare

(Ne pare rău, a trebuit să ne asigurăm că nu lăsăm din greșeală spamerii să își invite toți prietenii spameri, așa că se aplică unele restricții.)

Accesează FAQ-ul nostru (disponibil în o multitudine de limbi diferite) pentru a te informa despre cum să trimiți o invitație. Poți ori să trimiți prin email codul invitației, sau să copiezi-lipești codul pentru a-l împărtăși prin intermediul altor mijloace. În acest caz, FAQ-ul nostru conține informații relevate asupra cum să folosești un cod de invitație pentru a crea un cont.

Partajare fericită!