AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:44:04 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

I løpet av de siste ukene har Archive of Our Own – AO3 (Vårt eget arkiv) måtte håndtere et uvanlig høyt antall spamverk som blir laget for å reklamere for direktesendte sportsarrangementer. Vi har gjennomført en rekke tiltak for å håndtere disse spamverkene, og i løpet av de neste dagene vil vi gjøre et tiltak til: automatisk skjule verk som vår tjeneste for oppdaging av spam mener kan bli ansett som spamverk.

Vi har brukt denne tjenesten bak kulissene en stund nå, og den har en nøyaktighet på 99,3 % når det kommer til identifisering av spamverk og -kommentarer på AO3. Dette betyr at det er en liten sjanse for at et verk kan bli feilaktig merket som spam.

Hvis ditt verk har blir merket som spam, vil vi sende deg en e-post og gi beskjed om dette. Teamet vårt som håndterer Misbruk vil gjennomgå verket ditt så fort som mulig, og synliggjøre det hvis det ikke er spamreklame. Verk vil ikke bli gjennomgått for andre brudd på Brukervilkårene om verket er merket som spam.

Vi beklager så mye til brukere som har fått verkene sine feilaktig merket som spam, og til alle som fortsatt venter på å få sitt verk gjennomgått eller invitasjonsforespørselen sin godkjent. Vi forstår at denne situasjonen er frustrerende, men disse tiltakene er nødvendige for å sikre at alle våre brukere får oppleve et spamfritt AO3.

Takk for at du holder ut med oss, og hvis du legger merke til spam som likevel ikke har blitt oppdaget, vennligst gi beskjed til Misbruk!