AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:42:24 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

În ultimele săptămâni, Archive of Our Own – AO3 (Arhiva Noastră) s-a confruntat cu un volum neobișnuit de mare de lucrări spam create pentru a promova stream-uri live pentru evenimente sportive. Am luat anumite măsuri pentru a le veni de hac și în următoarele zile vom mai implementa o soluție: ascunderea automată a lucrărilor pe care serviciul nostru de detectare a spamului le consideră că fac parte din această categorie.

Folosim acest detector de spam în spatele cortinei de ceva vreme și are o rată de acuratețe de 99.3% la identificarea lucrărilor și comentariilor spam pe AO3. Acest lucru înseamnă că există o șansă mică ca unele lucrări valide să fie marcate incorect drept spam.

Dacă lucrarea ta este etichetată ca fiind spam, îți vom trimite un email de înștiințare. Echipa noastră de Abuz îți va revizui lucrarea cât de repede cu putință și o va face vizibilă dacă nu este promovare spam. Lucrările nu vor fi revizuite pentru alte violări ai Termenilor de Serviciu atâta timp cât se află în lista de spam.

Ne cerem scuze oricăror utilizatori alor care lucrări vor fi marcate incorect drept spam și tuturor celor care momentan așteaptă ca noi să le revizuim și să le acceptăm cererile pentru invitații. Suntem conștienți de faptul că această situație este frustrantă, însă acești pași sunt necesari pentru a ne ajuta să furnizăm o experiență lipsită de spam tuturor utilizatorilor noștri.

Vă mulțumim pentru răbdare și dacă observați vreo lucrare spam care ne-a scăpat, vă rugăm să o raportați echipei de Abuz!