AO3 News

Post Header

Published:
2017-11-22 11:35:29 -0500
Original:
Automatically hiding spam works
Tags:

Viime viikkoina Archive of Our Own - AO3:a (Oma arkisto) on piinannut epätavallisen suuri määrä roskapostiteoksia, jotka on luotu mainostamaan urheilutapahtumien livestriimejä. Olemme taistelleet spämmiä vastaan monin keinoin ja lähipäivinä otamme uuden askeleen: piilotamme automaattisesti teokset, joita spämmintunnistuspalvelumme pitää roskapostina.

Olemme käyttäneet spämmintunnistusta hiljaisesti jo jonkin aikaa. Se tunnistaa roskapostiteokset ja -kommentit AO3:ssa 99,3 % varmuudella. On siis pieni mahdollisuus, että joitakin ei-roskapostiteoksia merkitään virheellisesti spämmiksi.

Jos teoksesi merkitään spämmiksi, ilmoitamme sinulle asiasta sähköpostilla. Väärinkäytökset-tiimimme tarkastaa teoksesi mahdollisimman pian ja palauttaa sen näkyville, jos se ei ole roskapostimainos. Spämmijonossa olevia teoksia ei tarkasteta Käyttöehtojen muiden rikkomusten osalta.

Pyydämme anteeksi kaikilta käyttäjiltä, joiden teoksia merkitään virheellisesti spämmiksi, ja kaikilta, jotka odottavat kutsupyyntöjensä tarkastusta ja hyväksyntää. Ymmärrämme, että tilanne on turhauttava, mutta meidän on tehtävä nämä toimenpiteet voidaksemme tarjota kaikille käyttäjillemme spämmittömän kokemuksen.

Kiitos kärsivällisyydestäsi! Jos huomaat roskapostin päässeen verkkomme läpi, ole hyvä ja ilmoita siitä Väärinkäytökset-tiimille.