AO3 News

Post Header

Published:
2022-05-01 16:45:30 UTC
Original:
2022 OTW Election Timeline and Membership Deadline
Tags:

Nyheter om OTW-val

OTW:s Valkommitté har nöjet att meddela att 2022 års tidsplan för val till styrelsen har publicerats!

Årets val kommer att hållas 12-15 augusti. Detta innebär att sista anmälningsdatum för medarbetare som vill kandidera i valet är 17 juni.

Deadline för medlemskap med rösträtt i årets val är som vanligt 30 juni. Om du är intresserad av att rösta, vänligen se till att du har ett aktivt medlemskap senast detta datum. Observera att ditt gåvokvitto kommer att dateras med östamerikansk normaltid (EST) så om din gåva registreras efter 19:59 den 30 juni 2022 på kvittot så har du inte rösträtt. Om du är osäker på ifall din gåva genomfördes före deadline, var vänlig kontakta kommittén för Utveckling och Medlemskap genom kontaktformuläret på vår webbsida och välj "Är mitt medlemskap aktuellt/Har jag rösträtt?".

Du kan få reda på hur du blir medlem på webbplatsen för valet, eller om du redan vet hur det går till, kan du ge din gåva här!

Om du vill veta mer om valet i allmänhet kan du kolla in sidan med valpolicyn.

Vi ser fram emot en aktiv valsäsong med bra kommunikation mellan kandidater och väljare, och vi hoppas att du kommer att vara en del av detta. Glöm inte att följa Valkommittén på Twitter för att hålla dig uppdaterad om det senaste!

Om du har frågor eller kommentarer, tveka inte att kontakta Valkommitén.


OTW är en icke vinstdrivande organisation som står bakom ett flertal projekt, inklusive AO3, Fanlore, Öppna dörrar, TWC och OTW:s juridiska rådgivning. Vi är en organisation som drivs av fans, finansieras enbart genom gåvor och bemannas helt av volontärer. Lär dig mer om oss på OTW:s webbplats. För mer information om vårt team av översättarvolontärer, som har översatt detta inlägg, kolla in sidan för Översättning.