AO3 News

Post Header

Published:
2019-02-04 17:02:26 UTC
Original:
Open Doors celebrates the completion of 11 archive imports in 2018!
Tags:

A

Az Open Doors (Nyitott Ajtók) örömmel jelenti, hogy 2018-ban 11 archívum importálási projektjét fejezte be majdnem 12.000 munka importálásával. Ezzel a Nyitott Ajtók által eddig összesen importált munkák száma majdnem elérte a százezret! Reméljük, hogy régi és új kedvenceket is találtok az alábbiakban felsorolt gyűjteményekben.

MTAC

Befejezve: 2018. január

Az MTAC egy NCIS fanfiction archívum volt minden karakter és párosítás számára, köztük crossoverekkel is. 2006-ban alapították.

A munkákat az MTAC AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről az MTAC bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel az MTAC Fanlore oldalt.

The New Adventures of Sinbad: Fan Fiction Season 2

Befejezve: 2018. február

A The New Adventures of Sinbad: Fan Fiction Season 2 a The Adventures of Sinbad TV sorozat virtuális második évadját alkotó fanfiction volt.

A munkákat a New Adventures of Sinbad AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözéséről a New Adventures of Sinbad bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel a New Adventures of Sinbad Fanlore oldalt.

The Boy - Michael Shanks

Befejezve: 2018. február

A The Boy / Michael Shanks fanfiction archívum egy "multi-Michael" archívum volt gen, het vagy slash fanfiction számára bármilyen Michael Shanks által játszott karakter szereplésével. Körülbelül 2002-ben alapították.

A munkákat a The Boy - Michael Shanks AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a The Boy bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel a The Boy Fanlore oldalt.

The Spooky Awards 2003-2005

Befejezve: 2018. április

A The Spooky Awards, más néven a Spookys egy rajongók által szervezett éves rendezvény volt az X-Akták fanfiction nagyszerűségének felfedezésére. A győzteseket 2003 és 2005 között Alice_ttlg hosztolta.

A munkákat a Spooky Awards AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel a Spooky Awards Fanlore oldalt.

Unknowable Room

Befejezve: 2018. április

Az Unknowable Room egy Harry Potter fanfiction és fanart archívum volt, főleg Csavargó-kori munkákra fókuszálva, Lily/James elsődleges párosítással. 2005-ban alapították.

A munkákat az Unknowable Room AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről az Unknowable Room bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel az Unknowable Room Fanlore oldalt.

Death-Marked Love

Befejezve: 2018. május

A Death-Marked Love egy Buffy a Vámpírvadász fanfiction archívum volt, Spike/Buffy fő párosítással. 2001-ben alapították.

A munkákat a Death-Marked Love AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a Death-Marked Love bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel a Death-Marked Love Fanlore oldalt.

Firefly's Glow

Befejezve: 2018. május

A Firefly's Glow egy körülbelül 2002-ben alapított Firefly archívum volt minden típusú - gen, het, slash, minden párosítású és besorolású - fanfiction számára.

A munkákat a Firefly's Glow AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a Firefly's Glow bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel a Firefly's Glow Fanlore oldalt.

Artifact Storage Room 3

Befejezve: 2018. augusztus

Az Artifact Storage Room 3 egy 2008-ban alapított Sentinel fanfiction archívum volt.

A munkákat az Artifact Storage Room 3 AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről az Artifact Storage Room 3 bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel az Artifact Storage Room 3 Fanlore oldalt.

Glass Onion

Befejezve: 2018. szeptember

A Glass Onion egy 2001-ben alapított multi-fandom fanfiction archívum volt.

A munkákat a Glass Onion AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a Glass Onion bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel az Glass Onion Fanlore oldalt.

Pretty Lights

Befejezve: 2018. szeptember

A Pretty Life egy multi-fandom színész RPF Secret Santa kihívás volt 2005 és 2010 között.

A munkákat a Pretty Lights AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a Pretty Lights bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel az Pretty Lights Fanlore oldalt.

P/K All the Way

Befejezve: 2018. december

A P/K All the Way egy 2000-ben alapított Star Trek: Voyager rajongói oldal volt, aminek része volt egy Tom Paris/Harry Kim párosításnak dedikált kis archívum is.

A munkákat a P/K All the WAy AO3 gyűjtemény oldalon találjátok. További információt az archívumról és az AO3-ra költözésről a P/K All the Way bejelentő posztban találtok. Ha az archívum történetéről szeretnétek tanulni, vagy éppen valamit megosztani róla, keressétek fel az P/K All the Way Fanlore oldalt.

Hatalmas köszönet minden archiválónak és önkéntesnek, akik lehetővé tették ezeket az importálásokat, valamint minden alkotónak, akik áthozták vagy lefoglalták munkáikat! A Nyitott Ajtók teljes projektlistáját a Nyitott Ajtók Fanlore oldalon találjátok.


Az OTW számos projekt non-profit anyaszervezete, köztük az AO3-nak, a Fanlore-nak, az Open Doorsnak, a TWC-nek és az OTW Jogi Képviseletének. Rajongók által működtetett, kizárólag adományokból fenntartott szervezet vagyunk, munkatársaink mind önkéntesek. Tudj meg többet rólunk az OTW honlapján! Önkéntes fordítói csapatunkról, akik ezt a posztot is fordították, többet is megtudhatsz a a Fordítás oldalán.