AO3 News

Post Header

Published:
2019-02-04 17:02:07 UTC
Original:
Open Doors celebrates the completion of 11 archive imports in 2018!
Tags:

Valokeilassa Open Doors (Avoimet ovet)

Open Doors (Avoimet ovet) on iloinen voidessaan ilmoittaa, että vuonna 2018 valmistui 11 arkistojen tuontiprojektia, jotka sisälsivät lähes 12 000 teosta. Open Doors on olemassaolonsa aikana pelastanut lähes 100 000 teosta! Toivomme, että löydät seuraavista kokoelmista niin vanhoja kuin uusia suosikkejasi.

MTAC

Valmistui: Tammikuussa 2018

MTAC oli NCIS-arkisto kaikille hahmoille ja parituksille, sisältäen crossoverit. Se perustettiin vuonna 2006.

Tutustu teoksiin MTAC-AO3-kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta Archive of Our Own – AO3:een (Oma Arkisto) löydät MTAC-ilmoituksesta. MTAC:n Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

The New Adventures of Sinbad: Fan Fiction Season 2

Valmistui: Helmikuussa 2018

The New Adventures of Sinbad: Fan Fiction Season 2 oli fanifikki TV-sarja The Adventures of Sinbadin kuvitteellisesta toisesta tuotantokaudesta.

Tutustu teoksiin New Adventures of Sinbad -AO3-kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät New Adventures of Sinbad -ilmoituksesta. New Adventures of Sinbadin Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

The Boy – Michael Shanks

Valmistui: Helmikuussa 2018

The Boy / Michael Shanks Fanfiction Archive oli "moni-Michaelinen" arkisto yleiselle, het- ja slash-fanifiktiolle mistä tahansa hahmosta, jota näyttelijä Michael Shanks on esittänyt. Se perustettiin vuoden 2002 kieppeillä.

Tutustu teoksiin The Boy – Michael Shanks -AO3-kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät The Boy -ilmoituksesta. The Boy -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

The Spooky Awards 2003–2005

Valmistui: Huhtikuussa 2018

The Spooky Awards eli Spookys olivat vuotuinen fanien järjestämä tapahtuma erinomaisen X-Files-fanifiktion huomioimiseksi. Alice_ttlg hostasi palkintojen voittajat vuosina 2003–2005.

Tutustu teoksiin Spooky Awards -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Spooky Awards -ilmoituksesta. Spooky Awards -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Unknowable Room

Valmistui: Huhtikuussa 2018

The Unknowable Room oli Harry Potter -fanifiktion ja -fanitaiteen arkisto, joka keskittyi pääasiassa Kelmien ajan teoksiin ja jonka pääasiallinen paritus oli Lily/James. Se perustettiin vuonna 2005.

Tutustu teoksiin Unknowable Room -AO3-kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Unknowable Room -ilmoituksesta. Unknowable Room -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Death-Marked Love

Valmistui: Toukokuussa 2018

Death-Marked Love oli Spike/Buffy-paritukseen keskittyvä Buffy the Vampire Slayer -fanifiktioarkisto, joka perustettiin vuonna 2001.

Tutustu teoksiin Death-Marked Love -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Death-Marked Love-ilmoituksesta. Death-Marked Love -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Firefly's Glow

Valmistui: Toukokuussa 2018

The Firefly's Glow oli vuoden 2002 paikkeilla perustettu arkisto kaikenlaiselle Firefly-fanifiktiolle – yleinen, het ja slash, sekä kaikki paritukset ja ikärajat.

Tutustu teoksiin Firefly's Glow -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Firefly's Glow -ilmoituksesta. Firefly's Glow -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Artifact Storage Room 3

Valmistui: Elokuussa 2018

The Artifact Storage Room 3 oli The Sentinel -fanifiktioarkisto, joka perustettiin vuonna 2008.

Tutustu teoksiin Artifact Storage Room 3 -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Artifact Storage Room 3 -ilmoituksesta. Artifact Storage Room 3 -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Glass Onion

Valmistui: Syyskuussa 2018

The Glass Onion oli multifandom-fanifiktioarkisto, joka perustettiin vuonna 2001.

Tutustu teoksiin Glass Onion -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Glass Onion -ilmoituksesta. Glass Onion -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Pretty Lights

Valmistui: Syyskuussa 2018

Pretty Lights oli multifandom-näyttelijä-RPF-Secret Santa -haaste, joka järjestettiin vuosina 2005–2010.

Tutustu teoksiin Pretty Lights -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät Pretty Lights -ilmoituksesta. Pretty Lights -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

P/K All the Way

Valmistui: Joulukuussa 2018

P/K All the Way oli vuonna 2000 perustettu Star Trek: Voyager -fanisivusto, johon kuului Tom Paris/Harry Kim -paritukselle omistettu pieni fanifiktioarkisto.

Tutustu teoksiin P/K All the Way -kokoelmassa. Lisää tietoa arkistosta ja sen muutosta AO3:een löydät P/K All the Way -ilmoituksesta. P/K All the Way -Fanlore-sivulta löydät lisätietoa arkiston historiasta ja voit jakaa omat tarinasi.

Valtavat KIITOKSET kaikille arkistonpitäjille ja vapaaehtoisille, jotka mahdollistivat nämä tuonnit, sekä tekijöille, jotka ovat siirtäneet tai hyväksyneet teoksensa! Kattava lista Open Doors -projekteista löytyy Open Doors -Fanlore-sivulta.


OTW on voittoa tavoittelematon järjestö, jonka projekteihin kuuluvat AO3, Fanlore, Open Doors, TWC ja Legal Advocacy. Olemme fanien pyörittämä, täysin lahjoitusten varassa toimiva vapaaehtoisorganisaatio. Lisätietoja OTW:n toiminnasta. Tämän uutispostauksen käänsivät OTW:n vapaaehtoiset kääntäjät. Jos haluat lukea lisää työstämme, käy tutustumassa Käännös-toimikunnan osioon transformativeworks.org-sivustolla.